Kenniscentrum allergenen

Deskundig en gespecialiseerd in allergenenbeheer en kwaliteitszorg in de voedingsmiddelensector – industrie, retail en horeca. 

Allergenen Consultancy is het juiste adres voor alle vragen over allergenenbeheer van professionele verwerkers van voeding.

Wij hebben een zeer brede en diepgaande kennis over alle facetten van allergenenbeheer. Van procesbeheersing, wetgeving, etikettering, allergenenanalyse, specificatiebeheer, magazijninrichting, keukenmanagement, productontwikkeling, trouble shooting, kwaliteitssystemen en certificering tot opzet van het allergenenmanagement systeem of training van uw medewerkers.

Ook treden wij regelmatig op als spreker op symposia of lezingen.

Kennis- en documentatiecentrum

Allergenen Consultancy beschikt over een uitgebreide bibliotheek en kennisnetwerk op gebied van wetgeving, buitenlandse richtlijnen, allergenenmanagement, iconen, certificeringseisen, laboratoria of analysemethoden. Stop met zoeken en vraag het ons!

Training en opleiding

Wij geven diverse vormen van opleidingen en trainingen. Als dé specialist op gebied van allergenenmanagement ontwikkelen en verzorgen wij standaard- en maatwerk cursussen (ook in-company). Hier een overzicht van onze open-inschrijving cursussen.
Allergenen Consultancy verzorgt trainingen op elk niveau. De inhoud van een in company-training wordt altijd naar wens samengesteld. 

Advisering en ondersteuning

Voor advies bij consumentenklachten, omgang met bedrijfsspecifieke allergenensituaties en alle andere allergenenvraagstukken helpen wij graag.

Afspraak makenContact opnemen