Kenniscentrum allergenen

Deskundig en gespecialiseerd in allergenenbeheer en kwaliteitszorg in de voedingsmiddelensector – industrie, retail en horeca. 

Bij Allergenen Consultancy bent u aan het juiste adres voor alle vragen over allergenenbeheer van professionele verwerkers van voeding.

Wij hebben een zeer brede en diepgaande kennis over alle facetten van allergenenbeheer. Van procesbeheersing, wetgeving, etikettering, allergenenanalyse, specificatiebeheer, magazijninrichting, keukenmanagement, productontwikkeling, trouble shooting, kwaliteitssystemen en certificering tot opzet van het allergenenmanagement systeem of training van uw medewerkers.

Ook treden wij regelmatig op als spreker op symposia of lezingen.

Kennis- en documentatiecentrum

Allergenen Consultancy beschikt over een uitgebreide bibliotheek en kennisnetwerk op gebied van wetgeving, buitenlandse richtlijnen, allergenenmanagement, iconen, certificeringseisen, laboratoria of analysemethoden. Stop met zoeken en vraag het ons!

Training en opleiding

Bij Allergenen Consultancy kunt u terecht voor alle vormen van opleiding en training. Als dé specialist op gebied van allergenenmanagement ontwikkelen en verzorgen wij standaard- en maatwerk cursussen (ook in-company). Hier vindt u een overzicht van onze open-inschrijving cursussen.
Allergenen Consultancy verzorgt trainingen op elk niveau. De inhoud van een in company-training wordt altijd naar wens samengesteld. 

Advisering en ondersteuning

Voor advies bij consumentenklachten, omgang met bedrijfsspecifieke allergenensituaties en alle andere allergenenvraagstukken zijn wij u graag van dienst.

Afspraak makenContact opnemen