Over ons

Allergenen Consultancy biedt al sinds 2003 ondersteuning bij allergenenvraagstukken in de voedingsmiddelenindustrie en foodservice. Met een enthousiast team verzorgen wij advies en trainingen. Ook leveren wij ondersteunende producten op gebied van allergenenbeheer.

Allergenenmanagement is een klein maar belangrijk onderdeel van uw kwaliteitssysteem. Uit ervaring weten wij dat 'allergenen erbij doen' tot veel fouten en overbodige maatregelen en dus kosten leidt. Laat u dus door de specialist voorlichten!

Vanuit verschillende invalshoeken en specialisaties geven wij vorm aan uw allergenenbeleid. Onze jarenlange ervaring op gebied van voedselallergie, kwaliteitszorg, auditing, ontwerp van productielijnen en ruimten, analysemethoden, specificatiebeheer, etikettering, risicobeoordelingen, menu-aanpassingen en trainen en motiveren van mensen staat garant voor een praktische aanpak.

Marjan van Ravenhorst, directeur van Allergenen Consultancy, heeft voor SDU Uitgevers -uitgevers van onder andere de Warenwet- de Praktijkgids Allergenen geschreven.

Praktisch, oplossingsgericht en met kennis van zaken

Afspraak maken Contact opnemen