Horeca en catering

allergenenadvies horecaAllergenen Consultancy heeft jarenlange ervaring en gedegen kennis over allergenen en het geven van allergeneninformatie in foodservice. Wij weten als geen ander waar risico's, valkuilen maar ook waar de praktische oplossingen liggen.
Onze cursussen worden door de NVWA ondersteund!

Voor inspiratie in de keuken voor chefs werken we nauw samen met Larisse. Zij denkt 'buiten hokjes', past bereidingswijzen en ingrediënten creatief toe en maakt zelfs van gerechten met #vrijvanveel allergenen een feestje om te zien én te proeven.

Wij bieden:

Aankomende trainingen voor horeca en catering

Cursus allergenen horecaCursus allergenenbeheer horeca en zorg
Ondersteund door de NVWA!
Doelgroep: horeca, cateraars, ambachtelijke bedrijven, speciaalzaken, keukenmanagers, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Prijs: € 185 (inclusief certificaat en allergenenstickers)

Data Locatie
14 november 2017 - inschrijven niet meer mogelijk Utrecht
6 februari 2018 Utrecht
3 april 2018 Zwolle
29 mei 2018 Gouda
25 september 2018 Arnhem
13 november 2018 Breda

Meer informatie en schrijf in

Kookworkshop horecaMasterclass allergenen (voor chef-koks)
Kookworkshop voor horeca, cateraars, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Inspiratie voor smakelijk en onbezorgd genieten voor de allergische gast
Verrassende invalshoeken voor gerechten zonder allergenen en tips&trics voor werken in de keuken mét allergenen
Prijs: € 185 (met gratis allergenenstickers) 

Data Locatie
30 oktober 2017 - inschrijven niet meer mogelijk Amsterdam
23 april 2018 Utrecht
1 oktober 2018 Amsterdam

Meer informatie en schrijf in

E-learning allergenen

Allergenen e-learning

ondersteund door de NVWA!

Onze interactieve e-learning biedt achtergrondinformatie en een praktische aanpak om aan allergenenwetgeving te doen. En zelfs om een stapje verder te gaan en kruisbesmettings risico’s te voorkomen. De e-learning is verrijkt met oefeningen en wordt afgesloten met een toets en certificaat. 

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is 2 uur. De e-learning is geschikt voor mensen werkzaam in de horeca, catering, instellingskeukens en sportkantines. Maar ook voor medewerkers van winkels zoals versspeciaalzaken, bakkers, slagers en marktverkoopwagens is de e-learning ideaal.

Meer info en bestellen

Sneltesten op allergenen

Allergenen Consultancy biedt sneltesten aan die zonder apparatuur uitgevoerd kunnen worden. Alle benodigdheden worden meegeleverd.
Doordat de uitslagen snel beschikbaar zijn, zijn deze test kits ideaal bij controle van maatregelen en schoonmaak in de keuken of ingangscontrole van bijvoorbeeld glutenvrije componenten.

Relevante producten

Voor de horeca en catering bieden wij naast advies en trainingen ook diverse producten aan. Levering uit voorraad. 

UV inspectie

Is de keuken goed schoon?
Gebruik deze blauwe lamp om te controleren of alles echt schoon is.

Productresten, stof en kalkresten zijn direct zichtbaar en lichten op onder UV licht!

Bekijk UV lamp

Krijtbordstickers

Stickervel met 42 zwarte stickers met witte iconen van de 14 wettelijke allergenen. De stickers zijn ideaal voor op een krijtbord.

De iconen hebben een afmeting van 3 cm x 3 cm. Dus goed zichtbaar vanaf wat grotere afstand.

Bekijk sticker

E-learning allergenen

Op eigen tempo en moment leren?
Dat kan met deze interactieve e-learning.

Met oefeningen en opdrachten wegwijs worden op gebied van allergenen.

Bekijk E-learning

 

Bovenstaande diensten, cursussen en producten zijn maar een greep uit ons aanbod.
Wanneer u specifieke wensen of vragen heeft, zijn wij u uiteraard ook daarmee graag van dienst.

Contact opnemen Afspraak maken